Jadranski otoci najljepši: Španjolci prepoznali ljepotu 1000 otoka

DA SU jadranski otoci nešto posebno i rijetko u svijetu zaključili su i čitatelji španjolskog turističkog časopisa Condé Nast Traveler koji su od svih otoka na svijetu izabrali jadranske otoke kao najljepše na svijetu. U jakoj konkurenciji s Korzikom, Puerto Ricom i Mauriciusom, naši otoci poput Hvara, Brača, Mljeta, Paga ili Kornata su ipak pridobili najviše glasova.

"Odjek ove nagrade će biti velik u svijetu"

Čitatelji španjolskog magazina su osim najljepšeg otoka birali i najbolji gradski hotel, najbolji grad, Wellness centar, najbolju avio kompanija te još 10 različitih kategorija. Hrvatskoj, odnosno turizmu na Jadranu će ovakva titula i prvenstveno reklama zasigurno dobro doći u predstojećoj sezoni, jer ipak, tko ne bi htio provesti godišnji odmor na najljepšim otocima svijeta?

Povodom svečane dodjele nagrada časopisa, koji se nalazi u grupi Condé Nast Publications među kojima je Vogue, Vanity Fair ili New Yorker, su u Madrid gostovali Sanja Jelić, direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Madridu i Neven Pelicarić, hrvatski veleposlanik u Španjolskoj koji je prilikom ove prestižne nagrade napomenuo da će njezin odjek biti velik kako u Španjolskoj, tako i u svijetu.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.