Jamesa Bonda zasjenila Kate Middleton, pojavila se u haljini bez grudnjaka

Foto: Splash

ODRŽANA je premijera novog James Bonda "Spectre" u Londonu. Daniel Craig ponosno je pozirao uz svoje nove Bond djevojke - slavnu talijansku divu Monicu Bellucci i mladu Francuskinju Leu Seydoux.

Svečanost na crvenom tepihu nije propustila ni kraljevska obitelj, pa su tako na premijeru stigli i princ Harry, te princ William sa suprugom Kate Middleton koja je otela svu pozornost u ledeno plavoj haljini koja je otkrivala njezina gola leđa. Modni stručnjaci su se raspametiti jer je očito kako Kate nije nosila grudnjak! Prigodno ili ne za jednu Vojvotkinju - pitaju se mnogi, no Kate je i u ovom slučaju bila odmjerena.



Novi Bond dugo se iščekivao, a Craigu nije bilo lako na snimanju. Zbog ozljede koju je dobio tijekom snimanja scena borbe sumnjalo se da će film biti dovršen sa šest mjeseci zakašnjenja, no Craig je odlučio stisnuti zube i snimiti ostatak scena ozlijeđen. Najveća podrška mu je supruga, isto tako glumica, Rachel Weisz koja je isto tako bila na premijeri uz svog glavnog muškarca.

Foršpan otkriva da je Bond u "Spectre" i dalje jednako opak, a režiju potpisuje Sam Mendes. U ulozi negativca ovaj je put slavni oskarovac Christoph Waltz koji je svijet oduševio kao zli nacist u Nemilosrdnim gadovima, a M. je i dalje Ralph Fiennes. Sniman u Engelskoj, Austriji, Meksiku i Maroku, te su sklupljeni svi tradicionalni sastojci filmova o agentu 007: scene potjere, zločinca megalomana, senzualne djevojke, moderne tehnološke napravice i neizostavan šarm.

Naslovnu temu otpjevao je Sam Smith, a film u hrvatska kina stiže 5. studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.