Jane Fonda: Shrvana sam, umro je moj mali brat

Foto: Guliver Image/Getty Images

PETER Fonda umro je jučer u 80. godini od posljedica raka pluća. Od njega se na društvenim mrežama i u medijima opraštaju brojni kolege i obožavatelji, a javnosti se obratila i njegova starija sestra, legendarna glumica Jane Fonda. Peter je umro u krugu obitelji u Los Angelesu, a Jane Fonda odala mu je počast i otkrila kako su izgledali njegovi posljednji dani.

"Shrvana sam. Otišao je moj mali brat, srce naše obitelji. Provela sam predivno vrijeme nasamo s njim ovih posljednjih dana, smijali smo se", otkrila je 81-godišnja glumica.

Podsjetimo, zvijezda filma "Goli u sedlu" umrla je od raka pluća u petak ujutro u svojoj kući u Los Angelesu u krugu obitelji. Snimio je više od 50 filmova, a za film "Uleejevo zlato" (Ulee's Gold) iz 1997. godine dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca. 

No najviše će ostati upamćen po filmu "Goli u sedlu" (Easy Rider) iz 1969. godine u kojem on i Dennis Hopper (1936.-2010.) glume glavne uloge, dok se Jack Nicholson, koji je kasnije postao velika zvijezda, pojavljuje u manjoj ulozi. U tom filmu ceste dvojica bajkera putuju motociklima po Americi, putem sreću različite ljude i moglo bi se reći da su u potrazi za stvarnom Amerikom

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.