Je li lijepa Hrvatica zaista posvađala Neymara i Malumu?

Foto: Instagram

SVJETSKI mediji ponovno su se raspisali o ljepotici hrvatskog prezimena i djevojci nogometaša Neymara, manekenki Nataliji Barulich.

Naime, Natalia je prije Neymara bila u vezi s glazbenikom Malumom, a mnogi sad tvrde da su se njih dvojica, inače dobri prijatelji, posvađali upravo zbog nje. Šuška se da je Maluma svoju posljednju pjesmu Hawai posvetio upravo vezi s Natalijom. Naime, u pjesmi pjevač opisuje toksičnu vezu te glumica u spotu odnos s njim opisuje upravo tako. "Toksična veza" izraz je i koji je za njihovu vezu u jednom istupu upotrijebila i Natalia.

 Neki su značaj pronašli i u naslovu jer je Natalia nekoliko mjeseci prije potvrde veze s Neymarom bila na "poslovnom putu" na Havajima.

Tad se šuškalo da je s njom bio Neymar jer je i on imao fotografiju s odmora u to vrijeme, no kasnije se doznalo da je on zapravo bio u Brazilu. Latinoamerički mediji pišu da Maluma to tad nije mogao znati te da sugeriraju da postoji šansa da je upravo tad nastala pjesma Hawai, a da je to inspiriralo i priču u spotu.

A onda se pojavila i snimka na kojoj nogometaši Neymarovog PSG-a pjevaju upravo taj Malumin hit. Neki su u tome vidjeli samo zezanciju i uživanje u glazbi, a neki sprdanje glazbenika od strane Neymarovih suigrača.

Inače, Maluma i Neymar upoznali su se na jednom od Maluminih koncerata u Španjolskoj te se veoma brzo sprijateljili. Maluma je čak i nastupao na Neymarovom rođendanu 2018. godine. No ove godine umjesto Malume Neymaru je rođendan čestitala pjevačeva bivša cura Natalia i to veoma prisnom i emotivnom porukom.

Potvrda veze došla je kad su se ljepotica hrvatskih korijena i nogometaš pojavili zajedno na naslovnici ruskog izdanja magazina GQ.

Inače, Natalia je bivša balerina te manekenka koja se pojavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i L’Officiela. Rođena je u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.

"Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put", napisala je jednom ispod fotografije iz Dubrovnika u koji je 2018. godine dovela i Malumu. Španjolci pišu i da je kći "uglednog biznismena iz Zagreba".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.