Jedva ih se može prepoznati. Evo kako danas izgledaju glumci iz Mućki

Foto: YouTube

BRITANSKA glumica Sue Holderness, najpoznatija po ulozi Marlene iz kultnih Mućki, podijelila je prije nekoliko dana fotografiju sa sirom Davidom Jasonom, legendarnim Derekom Del Boyem Trotterom iz spomenute serije.

Na žalost svih fanova serije, nije bila riječ o ponovnom ujedinjenju glumačke postave Mućki, već susret Del Boya i Marlene na konvenciji posvećenoj Mućkama.

"Kako je lijepo biti u društvu sir DJ-a", napisala je na Twitteru Sue pozirajući s Jasonom na godišnjem eventu posvećenom seriji Mućke, koji je održan u DoubleTree Hiltonu u Milton Keynesu proteklog vikenda.

Još su uvijek aktivni kao glumci

Jason i Holderness snimili su ovu fotografiju 20 godina nakon što su se Mućke prestale prikazivati na BBC-ju, a serija se emitirala pune 22 godine. 

Legendarnim su se glumcima kasnije pridružili i producent Adrian Pegg i redatelj Tony Dow, koji su snimali razne epizode od 1988. do 2003. godine.

Što se glumačkih karijera tiče, Jason posljednjih godina uglavnom daje glas u crtićima i animiranim filmovima, a Holderness se moglo gledati u raznim britanskim televizijskim serijama, poput EastEndersa, The Madame Blanc Mysteries ili Still Open All Hours.

Pročitajte više