Jelena Perčin o Ivani Hodak: "Bile smo zajedno trudne..."

Foto: STR-3158/Pixsell

GLUMICA Jelena Perčin pojavila se u trećoj epizodi Dosjea Jarak i progovorila o Ivani Hodak, koja je bila njezina bliska prijateljica i nesuđena vjenčana kuma.

Perčin je Jarku ispričala da je Ivanu Hodak upoznala u srednjoj školi kada se doselila iz Dubrovnika te da su se zbližile na jednom putovanju u Rim. Ostale su bliske prijateljice i nakon školovanja, a kobnog dana Ivaninog ubojstva trebale su se naći na kavi.

Perčin je ispričala da su se trebale naći u centru grada, a potom otići u Algoritam i gledati časopise s vjenčanicama. Hodak je trebala biti vjenčana kuma Jeleni Perčin koja se tih dana pripremala za vjenčanje s Kristijanom Babićem.

"Bile smo zajedno trudne"

Jelena Perčin je ispričala da je znala da je Ivana Hodak bila trudna.

"Bile smo zajedno trudne", rekla je Perčin.

"To je još jedna dodatna težina te tragedije koja se dogodila. Svi veliki događaji u životu počinju i završavaju sa sjećanjem i mislima na Ivanu. Kad sam rodila, čim sam mogla izići s bebom van, prvo sam otišla na groblje. Išla sam prvo to podijeliti s Ivanom. Mislim da smo negdje zajedno trebale gurati kolica. Tada me najviše preklopila tuga", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.