Jelena Rozga prije mjesec dana nastupala na rođendanu Borjanove supruge

Foto: Instagram

SNEŽANA BORJAN, supruga kanadskog golmana Milana Borjana koju su Hrvati razbjesnili skandirajući njeno ime na stadionu u Kataru, prije samo mjesec dana proslavila je 40. rođendan uz Jelenu Rozgu.

Najpoznatija WAGsica kanadske nogometne reprezentacije na slavlju je angažirala Rozgu da zabavlja uzvanike. Dobro raspoložena Snežana pjevala je s Rozgom i sve dokumentirala na svom Instagram profilu. Angažirala je i profesionalne plesačice. 

Hrvatima poručila: "Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom"

Podsjećamo, Snežana se oglasila nakon utakmice Hrvatska - Kanada i poslala poruku Hrvatima koji su nakon utakmice krenuli dijeliti njen broj mobitela te joj slali uvredljive poruke. 

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma, koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi", napisala je.

"Koja je poanta? Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom! Svatko normalan bi slavio pobjedu, a vi živite i slavite mržnju", poručila im je.

Pročitajte više