Jelena Rozga se zabundala, uživa na adventu u Zagrebu i bez dečka

Foto: John Pavlish

IAKO je na pozornici u svojem seksi izdanju, na zagrebačkim ulicama je prohladno pa se popularna pjevačica zabundala kako bi mogla uživati u svim sadržajima adventa.

Tako nije propustila ni Fuliranje u Kurelčevoj koja je ovih dana u znaku Pariza, grada ljubavi, gastronomskih užitaka i romantičnih zvuka šansone. Iako nije bila s dečkom Stjepanom Hauserom, Jelena je uživala s prijateljima.

Zgodna pjevačica nedavno je objavila i svoju novu pjesmu "Otrov", pa je to već druga uspješnica koju je publika prihvatila nakon ljetnog hita "Kraljica".

Tako je ova godina bila itekako uspješna za Jelenu, kako na privatnom tako i na poslovnom planu, pa nije ni iznenađujuće da se upravo ona našla među top 10 najljepših Hrvatica by Index.

Dajte svoj glas u našoj anketi, a tko je zaista najljepša saznat ćemo 24. prosinca na Badnjak.


Osim Rozge, u Parizu i njegovim čarima sinoć nisu odoljela ni brojna imena društvenog života poput Petre Nižetić, TV lica Ane Radišić, pjevačice Lea Mijatović, te drugih... Do 16. prosinca svi posjetitelji Fuliranja slavit će grad ljubavi, svijetla i mode Pariz, a 17. prosinca kreće Metropolis.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.