Jelena Urukalo: Bacam se u poduzetničke vode!

NAKON uspješne manekenske karijere, brojnih snimanja i nastupa u realityjima, atraktivna se Riječanka bacila na "ozbiljnije" poslove. U rodnoj Rijeci, u sklopu obiteljske kuće, otvara kozmetički salon. Projekt je u finalnoj fazi, fali joj samo dio porebnih papira i ime novog centra ljepote.

"Imam poduzetničke gene"

Od malena znam da ću se baviti takvim nečim. Dolazim iz takve obitelji. I moja majka i moj otac su poduzetnici", rekla je Jelena koja se do sada nije bavila takvim "ozbiljnim" poslom. 

"Manekenstvo je bilo moja ljubav, ali je to vrijeme iza mene. Niti sam planirala da ću sudjelovati u reality showovima. to je došlo nekako spontano". Sudjelovanjem na "Farmi", Jelena je postala poznata i u susjednim zemljama. Tako je nedavno završila svoj nastup u bosanskoj inačici "Big Brothera" pod nazivom "Big mama house".

 Kaže kako je svih godina manekenske karijere, ali i nastupom u reality showovima, zaradila pristojnu svotu novca. "U manekenstvu sam praktički od svoje 12. godine. Oduvijek sam određenu svotu novca spremala sa strane i do sada se skupilo dovoljno da uložim u svoj biznis", izjavila je Jelena.

"Paziti ću na kvalitetu usluge i proizvoda, za svoje mušterije želim samo najbolje"

Biznis bi trebao startati do ljeta. "U procesu sam otvaranja firme, a kada se srede svi papiri, otvoriti ću kozmetički salon". Salon se otvara u Jeleninoj obiteljskoj kući u Rijeci, neće biti prevelik, ali će pružati kompletnu njegu i vrhunsku uslugu. "Ja ću biti glavna u salonu. Završila sam sve tečajeve, od šminkanja, preko noktiju, do njege lica i tijela, a uskoro ću dobiti i certifikat za maserku. Svašta sam stigla naučiti ovih godina", rekla je mlada poduzetnica. 

"Otvorenje neće biti spektakularno, ne privlače me takva masovna okupljanja za 200 ljudi.Niti sam osoba koja se voli previše eksponirati i koja uživa u pozornosti medija. Na otvorenju će biti moji prijatelji, dragi ljudi i naravno, nekolicina novinara. Svaka reklama je dobra reklama", dodala je kroz smijeh Jelena. 

"Imam loša iskustva s velikim, pompoznim salonima. Uvijek imaju najbolje reklame, najnovije i najskuplje proizvode i jako su "fancy", ali na kraju gotovo uvijek ispadne da im je usluga očajna. Više volim manje, intimnije salone, u kojima se pazi na kvalitetu proizvoda i način rada. Takav će biti i moj", zaključila je Jelena. 

"Ljubav cvate, nedavno smo proslavili prvu zajedničku godinu"

Kaže se da se posao i zadovoljstvo ne smiju miješati, ali nismo ju mogli ne pitati kako veza s naočitim Danielom Nadalichem. "Ljubav i dalje cvjeta, a 12.12. smo proslavili godinu dana veze", rekla je Jelena koja još ne planira sa svojim dragim uploviti u bračnu luku. "Ma kakva svadba, sad smo oboje u poslu. Biti će vremena za to", dodaje.

Nezgodu u Makarskoj ostavila je tamo gdje se i dogodila

Na kraju smo se dotakli i ekscesa koji se ovoga ljeta dogodio u Makarskoj. "Ta je priča za mene završila istoga dana kada je i počela. Svima sam davala izjave, govorila istinu i pričala o tome na dugo i na široko, ali nitko nije slušao. Na kraju su mediji pisali što su htjeli, izmišljali su nešto svoje i objavljivali laži", rekla je Jelena i dodala kako je to iza nje, te da sada razmišlja samo o novom poslu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.