Jelena Urukalo: Odmaram se od showbiznisa!

JELENA URUKALO dobila je epizodnu ulogu u hrvatskoj verziji serije "Bračne vode". Atraktivna Zrinka ušuljat će se u Zvonkove misli i koketno zatražiti izradu ključa koji otvara njezino srce. No stvarnost Zvonimira Bandića, kojeg u humorističnoj seriji glumi Hrvoje Zalar, bitno je drugačija od njegove bujne mašte u koju često kroče prelijepe brinete, crnke, plavuše..., ali Jelena Urukalo Bandiću će, to je sigurno, makar u mašti pomutiti pamet.

Kako se snalazi u glumačkim vodama upitali smo našu Urukalo, a ona nam je objasnila da je gluma za nju - svakodnevica. "Nekoliko puta sam već glumila u sapunicama tako da nemam nikakvu tremu pred kamerama i nije mi problem snaći se u ulozi glumice. Međutim, uopće se ne vidim kao glumica, to mi nije neki privlačan posao", priča Jelena. Štoviše, da joj netko ponudi glavnu ulogu, kaže, dva puta bi promislila. Ipak, da za tu ulogu dobije dobru lovu, pristala bi.

Za dobru lovu bi zaigrala i glavnu ulogu

"Da mi netko ponudi glavnu ulogu u sapunici, i još k tome za to dobru lovu, sigurno bih prihvatila. Tko lud ne bi prihvatio takvu priliku", kaže. Također, ispričala nam je kako je u ovom trenutku potpuno posvećena privatnim poslovima i kako uživa u predahu od showbiznisa. "Trenutno otvaram kozmetički salon, imam još hrpu poslovnih planova i posvećena sam ljubavi i obitelji. U zadnjih deset godina koliko hodam pistama stekla sam mnoga iskustva i sad je vrijeme da ih primjenjujem", kaže Urukalo.

Također, Jelena se osvrnula, kao prava iskusna reality posvuduša, na situaciju između Dine Bubičića i Ivane Paris, te famoznog šamara koji je ovaj pred kamerama zalijepio svojoj djevojci. "Nisam to gledala, ali sam čula za to. i mislim da su mediji to napuhali, ne vjerujem da je bilo tako kao što je prikazano. Doduše, sudjelovanje u realityju iziskuje snagu i volju, i veliki je to pritisak. Nije čudo što se ljudi odaju alkoholu", smatra Urukalo.

Avu Karabatić napuhali mediji

Urukalo smatra i da je skandal Ave Karabatić napuhan, te misli da su mediji ovu priču raspuhali više nego što su smjeli. "Ja nikada nisam imala neugodnih iskustva, a bila sam u nekoliko realityja i deset godina hodam po modnim pistama. Jedino neugodno iskustvo koje sam dosad imala je ono s medijima. I više nikome ništa ne vjerujem", zaključuje Urukalo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.