Jelena Veljača otkrila u kakvom je zaista odnosu s bivšim mužem

Foto: Instagram

DRAŽEN ČUČEK osvojio je nagradu za najbolju mušku glavnu ulogu na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta, a među prvima čestitala mu je bivša supruga Jelena Veljača, koja je fotografiju s njim podijelila na Instagramu.

Čuček je osvojio nagradu za ulogu Adolfa Hitlera u predstavi Opet on. Nakon što je zahvalio ekipi predstave, obratio se i bivšoj supruzi, koja mu je pomogla sa skraćivanjem teksta.

Jelena razvod nije skrivala od javnosti, kao ni činjenicu da se i dalje druži s bivšim suprugom jer zajedno odgajaju kćerkicu Lenu, ali i surađuju. "Prava je magija dijeliti kazališnu pozornicu s ovim čovjekom, i kao glumica, i kao dramaturginja. Ovo je slikano nekoliko trenutaka prije početka generalne probe koju je prekinuo riječima 'Jelena, ja ovo ne mogu...' No, naravno da je mogao. Dražen sve može odigrati. Nagrada za najbolju glavnu mušku ulogu 2018.", napisala je Veljača.

U heštegovima je dodala koliko je ponosna na bivšeg muža, a za njihov dobar odnos nakon prekida svi su puni hvale. Iako se u jednom trenu počelo šuškati kako su zahladili odnose, vrlo brzo Veljača je to demantirala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.