Jennifer Lopez proslavila 55. rođendan, Ben Affleck nije došao na zabavu

Foto: Instagram

Jennifer Lopez je proslavila 55. rođendan.

Na Instagramu je objavila dvije fotografije s proslave. Pokazala je tortu i cvijeće koje je dobila, a potom se zahvalila svojim obožavateljima.

"Vidjela sam rođendanske želje iz cijelog svijeta. Nasmijala sam se i pustila koju suzu. Imam najbolje obožavatelje na svijetu, ne mogu ni objasniti koliko sam dirnuta i koliko se blagoslovljeno osjećam što ste dio mog života. Hvala vam puno", započela je glumica.

"Još se uvijek osjećam kao djevojka, puna energije i hrabrosti zavladati svijetom, a opet nježna i krhka. Želim da znate da ste vi moj najveći poklon. Osim moje obitelji i prijatelja, vi ste uvijek bili uz mene u dobrim i lošim vremenima. Uvijek mogu računati na vas. Hvala vam na brizi, razumijevanju, odanosti i - što je najvažnije - vašoj ljubavi", poručila je Lopez fanovima.

Ben Affleck nije došao na proslavu

Za vikend je slavila u svojoj vili u američkom ljetovalištu Hamptons.

Potom je objavila i fotku u badiću. "Ne mogu vjerovati da ti je 55. Stariš kao dobro vino", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Međutim, Lopez ovih dana nigdje nije spomenula svog supruga Bena Afflecka. Magazin People piše da se nije pojavio ni na njenoj rođendanskoj zabavi. Već se neko vrijeme šuška o njihovom razvodu, no par se još nije službeno oglasio. Nedavno su stavili na prodaju svoju vilu na Beverly Hillsu, nakon čega su se sumnje pojačale. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.