Jesse James prekinuo s Kat Von D, požalio što je oženio Sandru Bullock

JESSE JAMES koji ovih dana promovira svoju knjigu o životu sa Sandrom Bullock, navodno nema sreće ni s novom zaručnicom. Vlasnik trgovine motora navodno je u tajnosti prekinuo vezu s tatoo majstoricom Kat Von D prije nekoliko mjeseci. Par je početkom godine najavljivao da će se vjenčati u veljači. Međusobno su si izjavljivali ljubav preko Twittera i javno govorili koliko se vole. "Trebali su se vjenčati prije nekoliko mjeseci. Mislim da oni dugoročno nisu jedno za drugo", rekla je Liz Friedman, bivša voditeljica salona za tetovaže Kat Von D.

Ona tvrdi da su Jesse i Kat potajno prekinuli krajem prošle godine te su neko vrijeme živjeli razdvojeno. "Zajednički prijatelji su mi rekli da se ona razočarala i prekinula s njim, ali su kasnije obnovili vezu. Mislim da je ona zapravo vrlo usamljena i nema mnogo prijatelja, a Jesse se uz nju oporavlja od prekida sa Sandrom", rekla je Liz. Par već neko vrijeme nije viđen zajedno, a Kat nije bila ni na jednom predstavljanju Jessejeve knjige.

U isto vrijeme, medijima se javila Jessejeva bivša supruga, Janine Lindermulder. Ona tvrdi da joj je Jesse, dva tjedna nakon vjenčanja sa Sandrom Bullock, rekao kako je pogriješio. "On ima stvarno velike probleme sa ženama i govori samo poluistine. Samo dva tjedna nakon što se oženio Sandrom, nazvao me i rekao: 'Mislim da sam učinio veliku pogrešku. Nisam to trebao napraviti'. Rekla sam mu da se smiri i neka bude dobar muž, ali počeo je varati Sandru. Dok su bili u braku, slao mi je seksi slike, ali nismo imali odnose dok su oni bili u braku", tvrdi Jessejeva bivša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.