Joe Jackson: Nikada nisam tukao Michaela, to su sve laži!

"NIJE istina da sam zlostavljao Michaela! To su hrpa laži i sranja", izjavio je Joseph Jackson, otac pokojnog pjevača Michaela Jacksona. Iako je i sam Michael puno puta govorio o psihičkom i fizičkom zlostavljanju od strane svog oca, on je u intervjuu s Larryjem Kingom demantirao te navode.

"Nisam ga nikada tukao, nikada. Odgojio sam ga kao što bi vi svoju djecu odgajali. Ali zašto bih ikada uopće htio naškoditi Michaelu? Nisam nikada imao razlog za to. Uvijek sam ga volio i još uvijek ga volim", rekao je Joe koji dodaje da je Michael odgojen bolje od većine današnje djece.

"Stalno mi je govorio da sam ružan, stalno me zadirkivao..."


"Michael je bio odgojen baš onako kako treba. On nije trčao po ulici kao druga djeca", rekao je Jackson. "Mediji su stalno pisali kako ja tučem Michaela, al i to uopće nije istina. Mnogo ludi ovdje u Americi tuku svoju djecu. Kažu da ne, ali lažu. Ja Michaela nikada nisam udario, nikada", uvjerljivo tvrdi Joe Jackson dok je njegov sin nekoliko puta otvoreno priznao da je bio zlostavljan u djetinjstvu.

"Stalno mi je govorio da sam ružan, stalno me zadirkivao... Toliko sam se sramio da sam se umivao u mraku, nisam se mogao pogledati u ogledalo. Svi smo bili prestravljeni", izjavio je u jednom intervjuu Kralj popa kojem je otac znao zabijati glavom u zid ako bi pogriješio plesni korak ili stih u pjesmi. Da između Michaela i njegovog oca stvari i nisu bile najbolje dokazuje i činjenica da ga je pokojni pjevač izostavio iz svoje oporuke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.