Joe Jackson snimio reality show

JOSEPHU JACKSONU je od smrti sina Michaela Jacksona popularnost itekako porasla, ponajprije zahvaljujući njegovim izjavama zbog kojih ga je javnost optuživala da je sinovu smrt koristio za reklamiranje svoje nove izdavačke tvrtke. Osim izdavaštva, Joe je posljednjih šest mjeseci, radeći sve u pratnji kamera, stvarao i budući reality show "Upoznajete Joe Jacksona" koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

Joe "plače u sebi"

Kontroverzni stari Jackson, koji je sina u mladosti tukao, izostavljen je iz oporuke kralja popa teške nekoliko stotina milijuna dolara, a javnost koja je tugovala za Michaelom, nikako nije mogla shvatiti njegovo hladno držanje. On je tvrdio kako "plače u sebi".

"Najviše me iznenadilo koliko ga voli njegova obitelj i koliko on voli njih. Putem medija dobiješ iskrivljeni dojam o čovjeku koji ne voli svoju obitelj, kao da ga uopće ne zanimaju. To nije istina. Brižan je otac i posvećen je svojim unucima. A i veoma je zabavan", izjavila je Lisa Love, koja bi trebala biti producentica Jacksonovog realityja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.