Još nije kasno da dotjerate liniju i učvrstite tijelo za ljeto

JOŠ UVIJEK sjedite doma i razmišljate kako bi trebali početi vježbati jer se skidanje za plažu svakim danom bliži sve više, a Vaša forma baš i nije u najboljem izdanju? Muči Vas lova i skupe teretane zbog čega na kraju ostajete u kauču pred telkom i odgađate rekreaciju za neka bolja vremena? Ako potpuno odgovarate profilu, Vaše muke prestaju u Reformi i to - ovog trena! Fitness centar Reforma ovog lipnja spušta cijene na najjniže!

Nova akcija u lipnju nudi Vam daleko najjeftiniji cjenik u gradu. Za jutarnji pilates za studente 2 puta tjedno potrebno je izdvojiti samo 180 kuna, dok će ista aktivnost 3 puta tjedno studente koštati svega 220 kuna. Osim ove izvanredne prilike, snižene su i cijene svih ostalih grupa u paketu Grupe neograničeno koji će samo u lipnju iznositi sitnih 200 kuna za sve nove članove i 250 kuna za sve stare članove.

Želite li koristiti polivalentnu dvoranu (košarka, odbojka, mali nogomet, rukomet, badminton...) u lipnju je možete unajmiti za niskih 200 kuna po satu ili za samo 150 kuna po satu, ukoliko se odlučite na paket termina do 23.7.

I šećer na kraju - Reformeri. Po prvi puta svim novim članovima Fitness centar Reforma nudi popust od 50, a starim od 25%, na vježbanje pilatesa na spravama. Ovakvu priliku bio bi grijeh propustiti!

Na kraju mjeseca Vaš će trošak ostati neprimijećen, ali zato Vaše novo tijelo na plaži - neće! Nova forma čeka vas u Reformi. Vidimo se.

Više informacija o uslugama, cijenama i popustima možete saznati na stranici: http://www.fitnessreforma.com/

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.