Josip Šelendić posramljen: Malina Grahek ga vara s pjevačem narodnjaka

MALINA GRAHEK se očigledno pali na sve što ima veze s narodnjacima. Nekoć je bila perspektivna manekenka čijoj se ljepoti nisu mogli nadiviti u milanskim modnim agencijama, a danas su joj jedini izleti u medije kad se govori o njezinom poskakivanju iz jednog turbo folk kreveta u drugi.

Kad se još nije doznalo za vezu sa zlatnim dečkom Josipom Šelendićem, Malina se zanosno bavila draškanjem obrijanog poprsja hercegovačkog pjevača Josipa Ivančića. Prvi puta u javnosti zajedno su se pojavili na snimanju spota za folk pjesmu "Kraljica diskoteke" i to u Ludnici, klubu poznatom po razvratnim zabavama nogometaša i manekenki te pokojem "zalutalom" metku.

Napuhani hercegovački pjevač

Iako su već tada njihovi pogledi bili sumnjivi, Josip Šelendić nije ni sanjao da će ga Malina s kojom se toliko hvalisao svojim bogatim prijateljima strastveno varati upravo s hercegovačkim pjevačem. "Ne mogu reći da nismo zajedno. Viđamo se, ali ne znam što znači ozbiljna veza", rekao je Areni Josip Ivančić koji je Grahek prvi puta vidio praktički golu kako plazi po satenskim plahtama poradi snimanja spota. Ipak, kako Ivančić živi u Tomislavgradu i vikendom odrađuje gaže po Njemačkoj i Austriji, s Malinom se ne stigne viđati koliko bi htio, što je možda dušu dalo za "zabranjenu vezu".

"U Hercegovini sam broj jedan među mladim pjevačima, a djelujem već desetak godina. Bez mene se ne može zamisliti dobra zabava ili svadba imućnijih Hercegovaca", ispričao je napuhani Josip Ivančić koji nije ni svjestan gluposti koji je izrekao: "Sad se želim proširiti i na hrvatsko tržište, pa sam zato snimio spot s atraktivnim djevojkama". Kako bi TBF to pjesmom objasnio: "Šareni artikal, lip san ka slika, nije bitna kvaliteta samo etiketa".

Hoće li Ivančić zapjevati u Diamondu?

Josip Ivančić na nečiju (ne)sreću, još uvijek nije nastupio u Zagrebu, a kako stvari stoje njegov eventualani budući nastup održat će se u nekom od narodnjačkih klubova. Tko zna, kako je Josip Šelendić vlasnik folk stratišta, diskoteke Diamond, možda se dečki sprijatelje i ovaj završi kao zvijezda večeri u klubu vlasnika čiju djevojku, očigledno, nateže i po svojim kućnim satenskim plahtama.

G.P.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.