Josipa Kusić promijenila imidž i našla novog dečkića

BIVŠA Miss Hrvatske Josipa Kusić svoju višemjesečnu vezu sa poduzetnikom Josipom Šelendićem nedavno je okončala. Šelendića je Kusićka zamijenila novim Josipom, javnosti nepoznatim Delačom, s kojim se trenutno odmara na Hvaru. Drastično promijenjenog imidža i s širokim osmijehom na licu Josipa je s Josipom doplovila na Hvar, ali i izbjegavala fotografe. Mještani i svjedoci pak pričaju kako im je novopečeni par djelovao skladno i zaljubljeno, pa ako je vjerovati njihovim pričama, možemo zaključiti da je bivša Miss sreću u ljubavi konačno pronašla.

Kažemo konačno, jer se Kusićka odmah po primitku krune medijima počela jadati "kako je zaljubljena ali je njezin odabranik ne primjećuje" te da je zbog toga sama. Utjehu je našla u, priča se, sadašnjem dečku Maline Grahek, pripadniku zlatne mladeži i zagrebačkom poduzetniku Josipu Šelendiću, iako oni o toj vezi nikada nisu javno progovorili.

Na izboru za Miss Hrvatske, nedavno održanom u Iloku, gdje je Josipa svoju krunu predala dalje, večer je provela šarmirajući Todorića Juniora, a osim s njima mediji su je spajali i s legendom hrvatske rock scene, Goranom Baretom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.