Josipa Kusić se skrasila uz mladog poduzetnika Josipa Delača

BIVŠA Miss Hrvatske Josipa Kustić u sretnoj je vezi s mladim poduzetnikom Josipom Delačem. "Upoznali  smo se prije tri godine, no u međuvremenu sam postala Miss Hrvatske i otvorila su mi se mnoga vrata u svijetu glamura. Ludi večernji izlasci i kratke romanse postali su mi svakodnevica pa romantična veza nije dolazila u obzir", otkrila je Josipa za Arenu.

Josipa je na svjetskog izboru ljepotica 2008. postigla velik uspjeh i plasirala se među petnaest najljepših djevojaka. Prije mladog poduzetnika, šuškalo se da je Josipa u vezi s pjevačem Goranom Baretom, što je demantirala te potvrdila jedino da cijeni njegovo glazbeno umijeće. Josipa je također bila i u vezi sa sadašnjim suprugom Maline Grahek, Josipom Šelendićem, iako je oko te veze uvijek bila tajnovita.

"Josipa Delača nisam vidjela gotovo dvije godine, a prošlog ožujka sreli smo se u jednom kafiću, ubrzo prohodali i jednog jutra probudila sam se u sretnoj vezi punoj ljubavi", otkriva Josipa i dodaje da je njezin dragi skroman i jedinstven muškarac koji ju je osvojio svojim pogledom na svijet. "Iz skromne je obitelji, a kao dijete morao je zbog rata pobjeći iz rodnog Bugojna rodbini u Austriju. Iako je ambiciozan, materijalne vrijednosti nisu mu na prvom mjestu i dobro utječe na mene", rekla je za kraj zgodna Josipa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.