Kad je shvatila da će rođendan provesti sam, autističnom bratu odlučila prirediti poseban poklon

Foto: Facebook

JAMES WEIR iz Boltona u Velikoj Britaniji idućeg će mjeseca napuniti 21 godinu, piše Unilad.

Budući da James boluje od autizma, ima velikih problema sa socijalizacijom i teško sklapa prijateljstva, pa je njegova obitelj teška srca shvatila da će ovaj mladić rođendan vjerojatno dočekati sam.

Njegova sestra Lucy odlučila je poduzeti nešto da se takav scenarij ne bi ostvario i došla na prilično originalnu ideju.

Putem Facebooka je odlučila zamoliti ljude da Jamesa za njegov rođendan iznenade čestitkom.

"Ovo je moj ne tako mali brat James koji 30. studenoga slavi 21. rođendan. James ima autizam i teško mu je naći prijatelje jer postaje anksiozan u socijalnim situacijama, a to mu jako otežava komunikaciju s ljudima. Zato smo mu za njegov rođendan htjeli prirediti iznenađenje. Molim vas da mu pošaljete rođendansku čestitku. Čak i ako dobije samo nekoliko, bit će presretan", napisala je Lucy.

Iako nije očekivala veliki odaziv, njena je objava uskoro postala viralna, a mnoštvo ljudi se javlja nudeći da njenom mlađem bratu pošalje čestitku ili poklon.

"Nisam mogla doći k sebi kad su počeli stizati odgovori. Jako je teško skrivati to od njega, ali divno je jer je oduvijek želio biti dio nečeg viralnog", rekla je uzbuđena Lucy za Unilad i obećala da će snimiti i podijeliti njegovu reakciju kad mu uruči čestitke.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.