Kako bi Miji Begović stajala frizura Annie Lennox?

MIA BEGOVIĆ se prisjetila jedne frizure iz svoje prošlosti koja je bila pravi promašaj. "Bilo je to kad sam upisala akademiju. Prije toga sam se bavila manekenstvom i imala sam reviju, pa mi je netko napravio tu frizuru. Imala sam 47 kilograma, a glava mi je izgledala kao da sama ima 40 od toga. Fotografija s tom frizurom mi je jedna od dražih, jer se volim smijati na vlastiti račun", kaže Mia te dodaje kako joj je uvijek bila želja imati kratku kosu, ne baš obrijanu glavu, ali u stilu Annie Lennox. "Ali posao me sprječava", kaže glumica.

"Mi glumci izlazimo na tajno mjesto i tamo plešemo tango"

Iako je jako zaposlena, Mia nam je otkrila kako ponekad stigne i izaći, čisto za svoj gušt, no ni tada nije daleko od posla. "Volim otići u kazalište, a nakon toga obično odemo na piće. U zadnje vrijeme imamo tajno mjesto, gdje svi mi glumci izlazimo i zabavljamo se, plešemo tango. Malo je old fashion, retro, ali nama se sviđa. To je jedino mjesto gdje izlazim, osim što ponekad odem na neku brzinsku kavu s prijateljicom", kaže Mia, koja je bila na predstavljanju nove kolekcije Trilaba te je usput prepustila stručnim frizerskim rukama da je urede. I inače to radi: "Česta sam gošća frizerskih salona, doma se ne friziram jer nemam vremena, a imam specifičnu kosu, koju uvijek `skurim` ili si napravim opekotinu na čelu".

"Kćeri nešto kupim i prije no što ona poželi, jer točno znam što je njezin đir"

Mia za sebe kaže da nije šopingholičarka, a najviše voli kupovati svojoj kćeri Maji Leni. "Točno znam što želim imati u ormaru. Ali ponekad se dogodi da nađem nešto što tražim već 30 godina baš tada kad mi financijska situacija ne dopušta da kupim, jer sam, na primjer, kćeri kupila dvije torbe. Njoj jako volim kupovati, razveseliti je. I prije nego ona nešto poželi, ja joj kupim, jer točno znam što je njezin đir. A i ona mene zna razveseliti", kaže glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.