Kako danas izgledaju i čime se bave zvijezde serije Svi vole Raymonda?

Foto: YouTube/EPA

HUMORISTIČNA serija Svi vole Raymonda bila je jedna od popularnijih u Hrvatskoj početkom dvijetisućitih. Snimala se od 1996. do 2005. godine, a likovi iz serije uveseljavali su publiku još godinama nakon završetka posljednje, devete sezone.

Osim Raya Romana, kojeg smo mogli tu i tamo gledati u ponekim popularnijim serijama i filmovima, preostale dvije velike glumačke zvijezde iz Raymonda, Patriciju Heaton i Brada Garretta, baš i nismo mogli često vidjeti na ekranima ili platnima.

Ray Romano, koji je igrao naslovnu ulogu Raymonda, nastavio je raditi kao glumac i komičar, te je počeo raditi i kao producent na nekoliko televizijskih projekata. U 2007. godini, pojavio se u filmskoj komediji Knocked Up i televizijskoj seriji The Knights of Prosperity, a 2009. godine, glumio je u crnoj komediji Funny People. Romano je također glumio u nekoliko drugih televizijskih serija, uključujući Parenthood, Vinyl i Get Shorty, a od 2017. godine, glumi u HBO-ovoj seriji The Big Sick. Pored glume, Romano i dalje povremeno izvodi stand-up komediju.

Heaton i Garrett osvojili Emmyja

Patricia Heaton, koja je igrala Raymondu suprugu Debru, također je nastavila raditi u glumačkoj industriji nakon završetka serije Svi vole Raymonda. Heaton je glumila u nekoliko televizijskih serija, uključujući Back to You i The Middle, koja je trajala devet sezona od 2009. do 2018. godine. Pored glume, Heaton se također angažirala u humanitarnom radu i aktivizmu, osobito u promicanju usvajanja i brige za potrebitu djecu. Također je objavila kuharicu Patricia Heaton's Food for Family and Friends 2018. godine.

Brad Garrett, koji je igrao Roberta, Raymonda brata, također je nastavio raditi u glumačkoj industriji nakon završetka serije. Garrett je glumio u nekoliko drugih televizijskih serija, uključujući Til Death, Fargo i Single Parents. Osim glume, Garrett je također aktivan u stand-up komediji, nastupajući u klubovima diljem SAD-a. Također je davao glas za nekoliko animiranih filmova i TV emisija, uključujući Ratatouillea i Kung Fu Pandu.

Svi vole Raymonda je osvojila nekoliko nagrada tijekom svoje emisije, uključujući Emmy za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji za Patricia Heaton 2000. i 2001. godine, a Brad Garrett je osvojio nagradu za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji 2002. godine. Osim toga, serija je bila nominirana za brojne druge nagrade, uključujući nagrade za najbolju humorističnu seriju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.