"Kako ona ima 90 godina?" Joan Collins oduševila izgledom na dodjeli nagrada Emmy

Foto: Profimedia

Joan Collins svojim je izgledom oduševila prisutne na dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu.

90-godišnja britanska glumica došla je u svjetloplavoj haljini ukrašenoj šljokicama, uz koju je iskombinirala dijamantne naušnice i crveni ruž. Njezine fotografije proširile su se Twitterom, gdje su mnogi komentirali kako im je nevjerojatno da Joan ima 90 godina. 

"Želio bih da svi znaju da Joan Collins doslovno ima 90 godina. Ona je diva", "Ne razumijem kako Joan Collins ima 90 godina. Kraljica", "Ona ima 90! Dobro, što je ovo?", "Nisam ni sumnjao da će se pojaviti i izgledati fantastično kao uvijek", "Moglo bi se puno govoriti o ovogodišnjim Emmyjima, ali - Joan Collins. Dama. Kraljica", "Iskreno, nisam očekivao da će doći, ali mi je drago. Izgleda fenomenalno", neki su od komentara na društvenoj mreži.

Došla u pratnji 32 godine mlađeg supruga

Glumica je na dodjelu nagrada stigla u pratnji 32 godine mlađeg supruga Percyja Gibsona, za kojeg se udala 2002. godine. Krajem prošle godine glumica je za Fox News progovorila o razlici u njihovim godinama.

"Prije svega, bili smo sjajni prijatelji prije nego što smo se vjenčali. Radili smo zajedno na predstavi.. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo se družiti narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj valnoj duljini", kazala je Collins.

"On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci s kojima sam bila, a neću specificirati koji, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme", dodala je. Mnogi su ranije isticali njihovu razliku u godinama, no za nju je to "samo broj" te je napomenula da "nikad nije prekasno" za pronaći ljubav u životu. "Tako se oboje osjećamo", rekla je.

Pročitajte više