Kako smo snimali Magdalenu

MAGDALENA KAPITAN KROMPIĆ od danas je zaštitno lice nove internetske stranice Igra.hr. Mlada 20-godišnja Zagrepčanka spremno je prihvatila ovaj zanimljiv zadatak i izazov. "Još nikada nisam sudjelovala u sličnom projektu tako da sam zbog vlastite znatiželje odlučila na ovo", priznala nam je Magdalena koju prijatelji nazivaju jednostavno - Maggie. Kako i sama slobodno vrijeme provodi na internetu, Magdalena će i stranicu Igra.hr dodati u svoje favoritese.

"Obožavam se kartati, a moja omiljena igra je Bela, koju igram i na stranici Igra.hr"

"Obožavam se kartati, a moja omiljena igra je Bela i kad sam vidjela pa postoji opcija 'Open Bela' morala sam se odmah okušati u njoj i zaljubila sam se", ispričala nam je Magdalena. Osim što je ovu ponudu prihvatila zbog zanimljivosti koje ju očekuju kao zaštitno lice, studenticu ekonomije privukla ju je i činjenica da to nije običan posao fotomodela već je ona i promotorice te stranice.

"Stvarno se volim lijepo odjenuti, a pogotovo patim na cipele. Imam više od 20 pari cipela s potpeticom"

"Današnje snimanje mi je samo potvrdilo ono što sam i očekivala, a to je opuštena atmosfera u vašoj redakciji, a s druge strane profesionalnost s kojem pristupate poslu", rekla je.

Djevojka, koja svoje slobodno vrijeme provodi na putovanjima, ima veliku želju posjetiti New York. "Luda sam za cipelama i kad bih otišla u Ameriku, mislim da bih se vratila s dva dodatna kovčega odjeće i obuće. Ipak su krpice opsesija svake žene, pa tako i mene. Stvarno se volim lijepo odjenuti, a pogotovo patim na cipele. Imam više od 20 pari cipela s potpeticom i svaki put kada odem u šoping priuštim si novi par", otkrila je.

Magdalenu ćete moći upoznati na velikom partyju koji će se održati sljedeću srijedu u klubu Gjuro2 gdje će se ujedno i promovirati nova stranica www.igra.hr čije je zaštitno lice upravo ova simpatična Zagrepčanka. Ako i vi smatrate da je Magdalena lijepa i da odiše posebnom privlačnosti za nju možete glasati i na izboru za najljepšu Hrvaticu

Sanja Cicvara
Foto: Kristijan Horvat, arhiva Indexa

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.