Katarina iz ET-ja: Ne idem na evente da bih se ogrebala za neki darak, kao neki

"NA RAZNA otvorenja baš i ne idem, ali to su mi prijatelji pa sam im došla dati podršku, a i često kod njih kupujem tako da sam došla provjeriti što ima novoga", rekla nam je simpatična pjevačica iz grupe E.T. "Nisam jedna od onih koji dođu na ovakva događanja samo da bih nešto besplatno pojeli, popili i na kraju dobili nekakav darak", rekla je za Index Katarina Rautek. "Nije da sad nekoga vrijeđam, ali ima takvih ljudi koji pohode takve evente samo da budu viđeni", nastavila je Katarina.

"Ne pada mi na pamet da nešto bacam"

Budući da se u Hrvatskoj i oko otvaranja javnog WC-a diže medijska buka i pozivaju sve najvažnije karike grada, od onih političkih pa do estradno-sportskih koji su najčešći posjetitelji raznih društvenih (ne)događanja, otvorenje ovog ekskluzivnog dućana samo je još jedan u nizu evenata koji je napravljen po već provjerenom receptu - red fotografiranja, red govorancije, red klope, red cuge i nakon svega toga svi idu kući s osmijehom na licu. Kako smo je susreli u dućanu obuće zanimalo nas je koliko pjevačica E.T.-a vremena i novaca potroši raznorazne krpice.

"Pa ne trošim na robu mjesečno, kupujem što mi treba. Ima razdoblja kad i po četiri mjeseca ništa ne kupim, ali to ne mogu reći kada su cipele u pitanju. Kada imaš dobre cipele na njih možeš isfurati i neku loše traperice i majicu, pa da ta kombinacija i dalje dobro izgleda. Cipela imam preko 30 pari, ali stalno sam u istima", našalila se Katarina. "Ne patim od toga da me slučajno netko ne bi vidio u istoj kombinaciji. Ne pada mi na pamet da nešto što jednom obučem bacim, ali zasigurno ima i takvih", za kraj nam je rekla Katarina.

S.C.
Foto: Vlatka Hren

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.