Kate Hudson: Kidman je zbog prijateljstva s redateljem dobila ulogu umjesto mene

Foto: Profimedia

GLUMICA Kate Hudson gostovala je u podcastu You're Doing Fine... Just Keep Going. U razgovoru je priznala da nikad nije prežalila što nije dobila glavnu ulogu u filmu Moulin Rouge iz 2001. godine. 

Žao joj je što nije glumila u hitu iz 2001. godine

Na audiciji je bio redatelj Baz Luhrmann, to joj je bila jedna od najdražih audicija u karijeri, no ulogu mlade Satine dobila je oskarovka Nicole Kidman. Hudson je tada imala 22 godine i bila je vrlo tužna što je tada 34-godišnja Nicole odabrana za glavnu ulogu. Smatra da je uloga bila napisana za mladu, 19-godišnju djevojku, no pretpostavljala je da će Luhrmann odabrati Nicole jer su bili prijatelji.

"I tako je, naravno, i bilo. Potpuno razumijem jer to je Nicole. Ne može biti drugačije... Stvarno sam željela tu ulogu", rekla je Kate. 

Film osvojio brojne nagrade

Uz Nicole, u filmu Moulin Rouge glumili su Natalie Mendoza, Ewan McGregor, Richard Roxburgh i John Leguizamo. Moulin Rouge je ostvario značajan komercijalni i kritičarski uspjeh. Osvojio je, između ostalog, Oscara za najbolju scenografiju i najbolji dizajn kostima te Zlatni globus za najbolji film. Nicole je dobila Zlatni globus za najbolju glumicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.