Kate i William objavili tradicionalnu božićnu obiteljsku fotku. Neobična je

Foto: Josh Shinner

KAO I SVAKE godine, princ William i princeza od Walesa Kate Middleton podijelili su fotografiju svoje obitelji koja će krasiti njihovu božićnu čestitku 2023. 

Nova fotografija koju je snimio fotograf Josh Shinner ranije ove godine prikazuje par kako pozira sa svoje troje djece: princom Georgeom (10), princezom Charlotte (8) i princem Louisom (5).

Klasična crno-bijela fotografija u portretnom stilu neobična je za Williama i Kate. Obično dijele fotografije u boji snimljene na otvorenom. Ovogodišnja fotografija, koja je snimljena u Windsoru, izgleda kao da je snimljena u studiju.

Modno se uskladili

Peteročlana obitelj modno se uskladila u košuljama s ovratnicima na kopčanje. Kate i Charlotte nose traperice, dok William, George i Louis poziraju u tamnim hlačama (maleni Louis je u kratkim hlačama!).

Prošle su godine iznenadili obožavatelje fotografijom koja prikazuje kako šetaju svojim imanjem Norfolk držeći se za ruke. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti ih u ležernoj odjeći. Neke od starijih fotografija možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.