Kate Middleton viđena prvi put u javnosti nakon operacije

Foto: Profimedia

KATE MIDDLETON snimljena je prvi put u javnosti nakon operacije abdomena. U ponedjeljak su je u blizini dvorca Windsor snimili paparazzi TMZ-a, a snimljena je u automobilu koji je vozila njezina majka, Carole.  

Kate je nosila velike sunčane naočale i imala je blagi osmijeh na licu, a s njom i majkom nije bio nijedan drugi član obitelji, ali ni osiguranje. 

Podsjetimo, princeza od Walesa zadnji je put viđena u javnosti 25. prosinca, a Kensingtonska palača je 17. siječnja objavila priopćenje u kojem je javnost doznala da je Kate otišla na "planiranu abdominalnu operaciju" u londonskoj klinici. Njezin nagli nestanak iz javnosti, kao i tajnovitost vezana uz njezino zdravstveno stanje uznemirilo je mnoge, a na društvenim mrežama počele su se širiti razne teorije zavjera o razlozima njezinog nestanka, nakon čega su se oglasili i njezini predstavnici.

"To nije ona" 

Međutim, prva fotografija princeze nakon njezinog odsustva nije umirila javnost, već potaknula sumnje je li to zaista ona u autu. Mnogi pišu kako je zbog mutne fotografije nemoguće razaznati je li to zaista ona, a neki su primijetili kako je njezino lice natečeno te da princeza ne liči na sebe. 

"Ovo je 2024. godina i mi dobijemo ovu fotografiju. Izgleda kao fotka iz 2001.", "To nije ona", "Je li to Kate Middleton? Lice joj je toliko natečeno da je iskrivljeno. Loš face lift?" i "Presmiješno. PR katastrofa princa Williama i Kate Middleton. Tko je ovo zapravo?", neki su od komentara. 

Inače, britansko ministarstvo obrane u utorak je objavilo kako će princeza Kate 8. lipnja sudjelovati na vojnoj paradi u povodu rođendana monarha u svom prvom službenom angažmanu od operacije abdomena, no Kensingtonska palača nije još potvrdila tu vijest. 

Fotografije možete pogledati OVDJE

Pročitajte više