Kate Moss na vjenčanju će nastupati Snoop Dogg, Led Zeppelin i Rolling Stones

MEĐU brojnim izvođačima koji će nastupati na festivalu povodom vjenčanja supermodela Kate Moss je i Snoop Dogg, koji je oduševljeno prihvatio tu ideju, javljaju britanski i američki mediji. Šuška se kako bi za Kate trebali zapjevati čak i Led Zeppelin, Rolling Stones te Beth Ditto.

Podsjetimo, ranije je objavljeno kako 37-godišnja Moss svoje svadbeno slavlje planira "rastegnuti" na čak 72 sata. Nakon što ona i Jamie Hince 2. srpnja izmjene zavjete u crkvi, Kate planira trodnevni glazbeni festival. "Kate želi da to bude party za pamćenje, mali festival na kojem će se njeni gosti zabavljati danima, tako da planira osigurati dovoljno hrane i zabavnih sadržaja za tri dana. Novac za to neće štedjeti, a većinu budžeta će najvjerojatnije potrošiti na cugu", ispričao je za The Sun neimenovani izvor navodno blizak manekenki.

Podsjetimo, Kate će vjenčanicu kreirati njen dragi prijatelj John Galliano, a uzvanike će na vjenčanju zabavljati i DJ Kevin O'Leary, koji je bio DJ i na svadbama Beckhamovih, Madonne te Gwen Stefani i Kevina Rossdalea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.