Kate Moss se ubacuje u posao vrijedan milijardu dolara

SUPERMODEL Kate Moss iz svijeta showbiza nije izbacila čak ni sramotna kokainska afera, kako su mnogi pretpostavljali da će se dogoditi, već je nakon svih skandala postala još popularnija i bogatija. Linija njezine odjeće za brend Top Shop prodaje se kao luda, a Kate se odlučila na novi poslovni potez.

Snage je udružila sa Simonom Cowellom, mnogima poznatim članom žirija u Britain's Got Talent i Sir Philipom Greenom, devetim najbogatijim Britancem koji sa svojih dvije tisuće i tristo dućana diljem Britanije kontrolira dvanaest posto tržišta odjeće. Vlasnik je i Top Shopa za koji Kate kreira svoju liniju, a koja ga iz milja zove "ujak Phil". Također, njih dvojica drže medijsku tvrtku Greenwell Entertainment.

Biznis+moda=uspjeh

U njihovom društvu sve se češće počela pojavljivati Kate Moss, da bi sklopili ugovor i krenuli u zajednički biznis. Naime, njihova "super kompanija" trebala bi biti glavni konkurent Disneyu, a Kate bi trebala "režirati stil i sliku još neimenovanog milijardu dolara vrijednog brenda, te davati modne savjete", objasnili su Simon i Philip.

Simonova i Philipova ideja se vrti oko spoja biznisa i mode, što bi po njima trebala biti dobitna formula za uspjeh. Naime, to što su zamislili će se prikazivati na jednoj posebnoj televiziji na koju će premjestiti sve showove iza kojih stoji Cowell, a među ostalima to su Britain's Got Talent, The X Factor i America's Got Talent.

Trojka bogataša ruke si je stisnula u noćnom klubu Sketch u Londonu kad je Kate od "ujaka Phila" na dar dobila dijamantnu ogrlicu vrijednu 30 tisuća funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.