Kauboj Jurica Gorša osvojio djevojku koja mu se već dugo sviđa!

MNOGI od kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu proteklog su vikenda pohitali svojim kućama, kako bi vidjeli svoje najdraže. Polako se privikavaju na slavu i fanove koji ih presreću na ulici tražeći ih autograme i da se zajedno fotografiraju. A sudeći po onom što su napisali na blogu, i ljubav je u zraku!

Kauboj Jurica Gorša je na blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr otkrio kako je tijekom vikenda bio na rođendanu jedne prijateljice i kako mu je krenulo u ljubavi - u pitanju je jedna djevojka koja mu se već dugo sviđa! Roker Juraj Jurlina se tijekom vikenda našao s jednom bivšom kandidatkinjom showa. Pogađate, riječ je o Heleni Hunčagi. Dok je Helena još bila u showu, šuškalo se kako je upravo zbog Juraja ostavila dečka. Maja Malić je pak vikend provela sa Dinom, Dujom i njegovom rodbinom. Više o ovim ljubavnim iskricama i tome što su radili ostali kandidati pročitajte na www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Večeras će kandidati pjevati po dvije pjesme. Muški kandidati će otpjevati pjesme Dine Dvornika dok će djevojke zapjevati pjesme iz opusa Josipe Lisac. Drugu pjesmu kandidati će odabrati između mnoštva stranih disko hitova. Kao gosti u showu će nastupiti Marko Tolja i Tina Vukov. U Top 7 su Jurica Gorša, Maja Malić, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač, Petar Brkljačić, Duje Stanišić i Kim Verson. Više o kandidatima HTZ-a, tijeku showa i događanjima u HTZ kući pročitajte na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.