Kći jedne od najpoznatijih manekenki 90-ih prvi put prošetala pistom na Tjednu mode

Foto: Profimedia

Grace Burns, kći jedne od najpoznatijih manekenki devedesetih Christy Turlington, prvi put je prošetala modnom pistom na Tjednu mode. Njezin debi na Tjednu mode u Milanu uslijedio je svega tri mjeseca od njezinog prvog manekenskog angažmana koji je uključivao šetanje na pisti. 

Naime, nakon što je ovog lipnja prošetala modnom pistom u Firenzi na reviji na kojoj su surađivali Vogue i LuisaViaRoma, Grace je prvi put bila dio Tjedna mode. Nosila je novu kolekciju talijanske dizajnerice Alberte Ferretti u Milanu.

Pistom je prošetala u pripijenoj asimetričnoj haljini boje kože s cvjetnim printom. "Hvala vam, hvala vam, hvala vam što ste me uzeli za svoju reviju... u dvorcu! Toliko sam počašćena što sam dio ove prekrasne kolekcije", napisala je na Instagramu ponosna Grace uz video s revije.

Majka joj je podrška u karijeri

Grace ne skriva da želi ići koracima svoje majke što se tiče karijere. Njezina majka Christy Turlington bila je među pet najpopularnijih i najtraženijih manekenki 90-ih. Uz nju, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Tatjana Patitz manekenke su koje su postigle u to doba najveću slavu i čija je ljepota dio povijesti.

Prije nekoliko godina tada 50-godišnja Christy nosila je reviju Marca Jacobsa kako bi inspirirala svoju kćer. "Imam 15-godišnju kćer za koju očajno želim da me vidi i čuje, a ovo je medij koji dolazi do nje", rekla je tada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.