Kći Spase Čankovića seksipilnija od kćeri Diega Maradone

Tekst: V.V.
Foto:

NIVES CELZIJUS svoje puteno tijelo uspjela je ugurati na još jednu prestižnu listu, onu francuskog časopisa Le dessous, čiji čitatelji su između tisuće supruga nogometaša predloženih birali ženu godine. Nives se tako našla u društvu Victorie Beckham i Nereide Gallardo, koje su je na ovoj listi doduše pretekle, ali naša starleta, kao što smo već navikli, ipak nije prošla nezapaženo. Nives se smjestila na visoko 14. mjesto, tik iza Britanke Coleen Rooney, te iza sebe ostavila lijepu Giannu Maradonu, kći jednog od najpoznatijih nogometnih virtuoza.

Spasin erotski dribling

Podsjetimo, Nivesin otac Spaso Čanković, poznatiji pod umjetničkim imenom Anej Sam, poznati je pisac dječjih priča kojeg je Nives razvlačila po sudu i na koncu odrekla jer ju je navodno zlostavljao u djetinjstvu te svojim bohemskim prijateljima predstavljao kao ljubavnicu.

A to što ugledni mediji sve češće na svojim stranicama spominju našu vrlu Nives moglo bi dati vjetar u leđa njezinim mogućim dvojnicama, za koje je u ovim trenutcima i dalje otvoren natječaj. "Kada mogu Madonna, Victoria Beckham i mnoge druge zvijezde imati svoje dvojnice, zašto je ne bi imala i najoriginalnija među njima, Nives", stoji u njegovom opisu. Djevojke koje se na njega namjeravaju, ili se već jesu prijavile, moraju zadovoljiti sljedeće uvjete: mora biti punoljetna, poslati fotografiju na kojoj pozira pored nekog muškarca koji joj može biti suprug, dečko, prijatelj ili tek poznanik, treba sličiti na Nives i biti originalna.

Dvojnica se i dalje traži!



Pobjednički par izabrat će posjetitelji web stranice, a konačna odluka bit će objavljena 10. prosinca. Nagrada je profesionalno snimanje s atraktivnom Celzijus i to prema scenariju pobjednice, koji također treba priložiti svojoj prijavi, a poznavajući Nives, najviše izgleda imaju oni najprovokativniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.