Kći Toma Cruisea snimljena prilikom dolaska na maturalnu, nosila neobičnu haljinu

Foto: Profimedia

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes, 18-godišnja Suri, privukla je pažnju prilikom dolaska na maturalnu večer na Upper West Sideu na Manhattanu.

Stigla je držeći se za ruke s jednim mladićem koji joj je bio pratnja. Potom je dobro raspoložena Suri pozirala sa svojim kolegicama iz škole. Za maturalnu večer odabrala je neobičnu kreaciju. Nosila je haljinu s raznim motivima čiji je gornji dio bio u obliku korzeta. Uz to je iskombinirala zlatne cipele, a kosu je blago nakovrčala.

Suri je u travnju napunila 18 godina, a nedugo nakon rođendana je otkrila da se odrekla očevog prezimena. Naime, u njujorškoj predstavi Head Over Heals se predstavila kao Suri Noelle, a očevo prezime nije ni spomenula. Noelle je inače srednje ime Katie Holmes.

Tinejdžerica je odrasla na Manhattanu uglavnom zaštićena od svjetla reflektora sa svojom majkom, daleko od Scijentološke crkve svog 60-godišnjeg oca, koji nije dio njezinog života od 2013. Glumci su se razveli godinu ranije. U vrijeme njihova razlaza objavljeno je da je Katie odlučila raskinuti brak strahujući da će svoju kćer odgajati kao scijentologinju zbog religije kojom je Tom bio opsjednut.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.