Keanu Reeves otkrio da bi htio glumiti Batmana: "To bi mi bilo ostvarenje sna"

Screenshot: YouTube

KEANU REEVES htio bi se priključiti vrlo ekskluzivnoj listi koja uključuje imena poput Roberta Pattinsona, Christiana Balea, Georgea Clooneyja, Bena Afflecka, Michaela Keatona i ostalih, i to tako da u jednom trenutku svoje karijere uskoči u kostim Batmana.

Reeves je nedavno posudio glas za Batmana u filmu Super Pets, a novinarki televizije ExtraTV rekao je da bi rado pristao i na ulogu Batmana ako bi mu to ponudili iz Warner Brosa.

Mogao bi glumiti "nešto starijeg Batmana"

"Volim Batmana kao lika. Volim ga u stripovima, u filmovima, tako da mi je bilo super kad sam dobio priliku da posudim glas", rekao je Keanu dodavši da bi mu uloga Batmana bila "ostvarenje sna".

No odmah je napomenuo kako to možda trenutno i nije realno jer "Robert Pattison obavlja odličan posao". "Možda nekad u budućnosti. Možda kad budu trebali nešto starijeg Batmana", dodao je.

Keanu Reeves ima 57 godina. Ako dobije ulogu Batmana, bio bi jedan među najstarijim glumcima koji su utjelovili ovog superjunaka. Međutim, ne bi bio i najstariji. Tu bi titulu i dalje zadržao Michael Keaton, koji je glumio Batmana u filmu The Flash kada je imao 70 godina.