Viralna snimka sa seta Johna Wicka: Keanu Reeves ovim je potezom oduševio fanove

Screenshot: Twitter

KEANU REEVES još je jednom dokazao da je najsimpatičniji tip u Hollywoodu nakon što je objavljena snimka sa seta četvrtog nastavka Johna Wicka koja je oduševila njegove fanove.

Video je objavio scenarist Todd Spence na svom Twitter profilu, a prikazuje glumca kako pomaže filmskoj ekipi nositi opremu uz stepenice. Iako je snimka prvotno podijeljena u listopadu prošle godine, nakon izlaska filma postala je viralna prikupivši ukupno 11.3 milijuna pregleda i brojne komentare fanove.

Pohvale fanova

"Mama ga je dobro odgojila! Čista duša", napisala je jedna obožavateljica, a javio se i netko iz filmskog svijeta: "Na svim snimanjima na kojima sam bio, mogu nabrojati na prste jedne ruke koliko mi je glumaca pomoglo u nošenju opreme. Nula."

Pohvalama se pridružila i kolegica s filma Ki Lenice koja je napisala: "Doslovno najljubazniji čovjek ikad. Bilo je nevjerojatno raditi s njim."

Negativni komentari

Međutim, nisu svi bili impresionirani ponašanjem akcijskog junaka na setu. Naime, jedan je tviteraš napisao da glumca ne treba hvaliti jer se ne razlikuje od ekipe.

"Ma molim te. Glumac koji nosi kutiju nije heroj. Nije ništa bolji od snimatelja koji učini da izgleda dobro pred kamerom", napisao je, dok je drugi napisao: "Postoji mnogo ljudi poput njega, no on dobije pohvale zato što je slavan."

Podsjetimo, nedavno je objavljeno da je glumac poklonio svakom kaskaderu iz Johna Wicka Rolex vrijedan 8000 eura, a pojavila se i snimka njegovog dirljivog oproštaja s filmskom ekipom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.