Kelly Ripa: Odabrala sam haljinu za svoj pogreb da me suprug ne odjene u nešto ludo

Foto: EPA

GLUMICA Kelly Ripa pobrinula se da na vlastitom pogrebu bude savršeno odjevena, u slučaju da njezin suprug Mark Consuelos ne bude dorastao zadatku.  

53-godišnja glumica i voditeljica otkrila je u TV showu koji vodi sa suprugom kako je već odabrala haljinu te ništa ne prepušta slučaju. Objasnila je kako je isplanirala zakusku sa svojim omiljenim jelima za obitelj i prijatelje koji će prisustvovati njezinom pogrebu. 

Njezin suprug, s kojim je u braku 27 godina, našalio se kako glumica neće imati ikakvu kontrolu nad tim, pa dodao: “Hej, pazi jer ću te morati obući. Bolje ti je da budeš dobra ili ću te odjenuti u nešto ludo!" 

Međutim, Ripa ga je obavijestila supruga kako je već odabrala haljinu u kojoj želi biti pokopana, koja visi u njezinom ormaru: "To je crna haljina marke Dolce & Gabbana. Stara je 10 godina. Elegantna je, prekrasna." 

"Suprug me jednom prilikom obukao..." 

Inače, glumica je jednom prilikom objasnila zašto je već odabrala haljinu za svoj pogreb. Ispričala je kako se onesvijestila nakon što je rodila prvo dijete te da je bila gola u tom trenutku. Dok su čekali da stigne hitna pomoć, njezin suprug ju je odjenuo u zeleni triko, donji dio njegove trenirke i crvene cipele na petu. 

"Dok su me stavljali na nosila, navukla sam plahtu preko glave jer nisam htjela da me ljudi vide takvu. Stalno su vukli plahtu prema dolje jer to znači da si mrtav. A ja sam im tada rekla da bih radije bila mrtva”, prisjetila se. 

"Kad su me doveli u bolnicu, sestre su utvrdile da sam u nekom trenutku morala biti bez svijesti zbog načina na koji sam bila odjevena. Zbog toga sam odabrala odjeću za svoj pogreb", priznala je. 

Ripa i Consuelos upoznali su se 1995. na snimanju ABC-jeve sapunice Sva moja djeca. Vjenčali su se u Las Vegasu godinu dana kasnije i imaju troje djece, Michaela (26), Lolu (22) i Joaquina (20). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.