Kardashianka čeka drugo dijete s Tristanom Thompsonom, rodit će ga surogat-majka

Foto: Instagram

OBOŽAVATELJI klana Kardashian Jenner šokirali su se u srijedu kada je TMZ objavio da Khloé Kardashian očekuje drugo dijete sa svojim bivšim partnerom Tristanom Thompsonom, a rodit će ga surogat-majka. Naime, Thompson je opetovano varao Khloe dok su bili u vezi te je čak jednoj od ljubavnica napravio dijete

Turbulentna veza ovog para traje od 2016. 

Turbulentna veza ovog para traje od 2016. godine, a tijekom tog perioda nekoliko puta su prekidali i mirili se. Tristan s Khloe Kardashian ima četverogodišnju kćer True, a osim nje košarkaš ima još dva sina, petogodišnjeg Princea kojeg je dobio s manekenkom Jordan Craig te šestomjesečnog Thea kojeg je dobio s fitness modelom Maralee Nichols. 

Viđen kako ulazi u hotelsku sobu nepoznate žene

Khloe i Thompson su prvi put javnosti obznanili da su par na zajedničkom odmoru u Meksiku 2016. godine. U rujnu 2017. otkriveno je da Khloe čeka svoje prvo dijete s poznatim košarkašem. Samo nekoliko dana prije nego što je trebala roditi kćer True, mediji su objavili fotografije, ali i videozapis u kojem Tristan ljubi drugu ženu. 

Nakon tog incidenta viđen je još u par navrata kako ulazi u hotelsku sobu druge žene. Khloe je nakon poroda, kojem je košarkaš prisustvovao, odlučila oprostiti Tristanu nevjeru te obavijestila javnost da do prekida neće doći te da će zajedno odgajati dijete. 

Prevario ju je s najboljom prijateljicom njezine sestre

No kap koja je prelila čašu bila je Tristanova prevara Khloe u veljači 2019. godine s Jordyn Woods, tadašnjom najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner. Ostavila ga je, ali su se opet nakratko pomirili 2020. tijekom pandemije koronavirusa. 

Kasnije su otkrili kako planiraju ići na izvantjelesnu oplodnju u nadi da će dobiti još jedno dijete, ali su zatim ponovno prekinuli u lipnju 2021. godine nakon što je on viđen kako ulazi u spavaću sobu s tri žene na svojoj rođendanskoj zabavi.

Parnica za utvrđivanje očinstva

U prosincu 2021. otkriveno je da se protiv Thompsona vodi parnica za utvrđivanje očinstva te je on naknadno priznao da je dijete njegovo. Javno se ispričao Khloe, a njih dvoje su tada ponovno okončali svoju vezu. Khloe, doduše, nije razjasnila kada su točno prekinuli, ali je u lipnju ove godine TMZ objavio da je u novoj vezi s jednim poduzetnikom, što ona nije potvrdila. 

Surogat-majka rodit će im drugo dijete

Zadnji zaplet u njihovoj romansi dogodio se jučer, 13. srpnja, kada je TMZ izvijestio da Khloe Kardashian očekuje drugo dijete s Tristanom. Dijete bi za koji dan trebala roditi surogat-majka. Ovu informaciju je Khloe potvrdila. 

Fanove je ova vijest iznenadila pa tako pišu: "Tužna sam zbog nje. Očito je nisu naučili samopoštovanju. Potpuno razumijem zašto se toliko trudila održati svoju obitelj na okupu, ali ovo je jednostavno tužno'', ''Nevjerojatno, nemam riječi''. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.