Kim Kardashian pobijedila Hillary Clinton u kvizu poznavanja prava

Foto: EPA

KIM KARDASHIAN pobijedila je bivšu američku državnu tajnicu Hillary Clinton u kvizu pravnog znanja.

People piše da se televizijska reality zvijezda suočila s odvjetnicom koja je studirala pravo na Yaleu u testu o poznavanju zakona. Bitka dviju slavnih žena i rezultati otkriveni su u novoj emisiji Clinton, Gutsy, koja će biti objavljena na Apple TV+ sljedeći mjesec.

Iako je za Kim moglo biti prilično izazovno natjecati se protiv Hillary, koja je bila prva partnerica u odvjetničkom uredu Rose u Arkansasu prije nego što je postala prva dama, reality zvijezda ju je na kraju pobijedila s 11-4. Kim i Hillary su ispitivane o svemu, od uporabe smrtonosne sile i oružane pljačke do toga kada je dopuštena samoobrana.

Chelsea, kći Clinton, u programu je nagovijestila da bi Kim mogla imati nepravednu prednost budući da je nedavno studirala i položila "baby bar", ispit za studente prava prve godine, obvezan za buduće odvjetnike u Kaliforniji koji ne pohađaju akreditirane visokoškolske ustanove, dok njezina majka godinama nije prakticirala pravo. 

Kim i Hilary razgovarale o reformi zakona o zatvorima

Hillary je kazala da je gubitak "srceparajući". Također je otkrila da su, dok je Kim gostovala u njezinoj emisiji, uglavnom razgovarale o njezinom radu na reformi zatvorskog zakona. 

"Nismo je intervjuirali o modi i njezinom osobnom životu. Intervjuirali smo je o tome što je radila kako bi pomogla da ljudi koji su nepravedno zatvoreni dobiju drugu priliku", rekla je Hillary, prenosi Ladbible.

"Vrlo je svjesna da kao slavna osoba može napraviti pozitivnu, ali i negativnu razliku. Ona nikada ne želi napraviti negativnu razliku, pa nam je to što je bila razborita i promišljena o tome kada, gdje i kako će se angažirati bilo doista impresivno. Želim, čak i izvan ove serije, učiniti sve što mogu da joj pomognem u tom poslu", kazala je Chelsea.

Kim je 2018. godine započela svoj rad pomažući u oslobađanju Alice Marie Johnson, koja je osuđena na doživotni zatvor zbog optužbi za posjedovanje droge, prema CBS Newsu. U svibnju te godine Kim se sastala s tadašnjim predsjednikom Donaldom Trumpom u Ovalnom uredu kako bi razgovarali o njezinom pomilovanju. Mjesec dana kasnije Alice je puštena nakon što je odslužila 21 godinu iza rešetaka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.