Kolege se opraštaju od Ćubija: "Rekao mi je neki dan da ide svirat s Oliverom"

Foto: Facebook

PRIJATELJE i kolege legendarnog splitskog voditelja Damira Mihanovića - Ćubija, na samu je novu godinu šokirala i rastužila vijest o njegovoj iznenadnoj smrti

Među prvima se oglasio Đelo Jusić mlađi koji je objavio fotku snimljenu prije samo deset dana na kojoj on i njegova supruga poziraju s Ćubijem zafrkavajući se. 

"A budaletino moja najdraža... Zbogom ti dragi prijatelju i siguran sam da na nebu sad počinje najbolji party... Mirno spavaj i pozdravi ekipu...", napisao je. 

"Pretužna sam. Nisam mogla ni pomisliti da nam je ovo bio posljednji susret", napisala je Đelina supruga Paula Jusić u komentarima, a javio se i slikar Ivica Propadalo koji je poručio: "Tužno. Počivaj u miru, dragi naš Ćubi."

"Kaže on meni neki dan: 'Ma iden svirat s Oliverom.' Dragi moj, zabavite se, počivao u miru", napisao je Giuliano. 

Sućut je izrazio i Tony Cetinski.

"Počivao u miru i hvala ti na svakom osmjehu i dobroti koju si dijelio uvijek sa svima oko sebe Damir Ćubi Mihanović. Nabaci Oliveru koji balun tamo gori i pozdravi ga", napisao je Tony Cetinski. 

U komentarima se javila i Oliverova supruga Vesna Dragojević koja je objavila tužni emotikon. 

 

Podužu je objavu napisao i glumac Asim Ugljen. 

"Legendo, care, brate, prijatelju, kralju, počivaj u miru. I ne smij se mojim suzama. Jer znam da mi se rugaš odozgora. Jer si se čak i s vlastitom smrti zajebavao. Ništa ti po tom pitanju sveto nije bilo. Ali ova zajebancija za Novu godinu ti nije trebala. Fakat nije smiješno. Srce si mi slomio. Ali i dalje te volim. Adio, kralju moj, nedostajat ćeš mi. Najbolji uvijek odlaze prerano", napisao je između ostalog. 

"Gradelavat ćemo mi umjesto na Šolti na nekom još ljepšem mjestu. Mirno spavaj. Volimo te", poručila je Marijana Batinić. 

"Miruj, u smrti se sniva", napisala je Vjekoslava Bach. 

"Adio Ćubi naš...nasmijavat' ćeš neka druga polja..počivao u miru...neka ti je laka zemlja", napisala je Ivana Kovač, kći Miše Kovača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.