Slavni komičar napadnut tijekom nastupa. Chris Rock: Je li to Will Smith?

Screenshot: Youtube

KOMIČAR Dave Chappelle napadnut je na pozornici tijekom svog nastupa u Hollywood Bowlu, na festivalu komedije Netflix Is A Joke Festa u Los Angelesu, a snimka napada proširila se društvenim mrežama.

Snimka prikazuje muškarca koji se zalijeće na pozornicu i napada komičara, a napadača je nakon toga odvuklo s pozornice osiguranje. Chappelle nije ozlijeđen tijekom incidenta, a snimka koja kruži Twitterom pokazuje kako napadača unose u kola hitne pomoći, dok mu je desna ruka vidljivo iščašena.

Nakon napada komičar se pribrao i našalio se: "Bio je to trans muškarac", a šala je bila referenca na kontroverze oko nekih njegovih ranijih šala koje su protumačene kao transfobične. Komičar Chris Rock, koji je nastupio ranije tijekom te večeri, izašao je na pozornicu s Chappelleom nekoliko trenutaka nakon napada i našalio se izjavivši: "Je li to Will Smith?", prenosi Variety.

Incident se dogodio manje od dva mjeseca nakon što je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka tijekom ceremonije dodjele Oscara u ožujku te će vjerojatno pokrenuti pitanja o slobodi govora i sigurnosti izvođača. 

Chappelle se prošle godine našao na udaru kritika zbog šala o trans osobama u Netflixovom stand-up specijalu The Closer. Tijekom kontroverznog nastupa izjavio je da je "spol činjenica", što je potaknulo masovni bijes na društvenim mrežama zbog nekih njegovih šala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.