Komičar na dodjeli Zlatnih globusa ismijavao Eddieja Murphyja jer ima desetero djece

Foto: Twitter

AMERIČKI komičar i glumac Tracy Morgan našalio se na račun kolege Eddieja Murphyja tijekom dodjele Zlatnih globusa, i to zbog toga što ovaj ima desetero djece.

"Čovječe, imaš desetero djece, jako si loš u tome da ga izvadiš na vrijeme", rekao je Morgan kolegi Murphyju i pritom je sarkastično dodao kako Eddie i njegova djevojka Paige Butcher vjerojatno žele srušiti rekord Boba Marleyja koji je imao jedanaestero djece. "Ti trebaš samo pogledati u Paige i ona je već trudna", poručio mu je Morgan i potom uručio Cecil B. DeMille nagradu.

Murphy se našalio sa Smithom

Murphy inače ima desetero djece s pet različitih žena. Erica (33) je dobio s bivšom ženom Paulette McNeely, Briju (33), Mylesa (30), Shayne (28), Zolu (23) i Bellu (20) s Nicole Murphy, zatim Christiana (32) s Tamarom Hood, Angel (15) s Melanie Brown i na koncu Izzy (6) i Maxa (4) sa sadašnjom djevojkom Paige Butcher.

Murphy kasnije u svom govoru nije reagirao na Morganove šale, ali je zahvalio svojoj djeci na ljubavi i podršci koju od njih dobiva te se na kraju našalio na račun Willa Smitha i lanjskog incidenta s Chrisom Rockom.

"Ovo je nacrt kako postići nešto u životu, prosperirati i ugodno živjeti. Jednostavno je, plaćajte poreze, gledajte svoja posla i ne spominjite ime supruge Willa Smitha", rekao je Murphy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.