Koncert u Šibeniku rasprodala za tri sekunde. Sad su u prodaji dodatne ulaznice

Foto: EPA

POČELA je Solar Power turneja u sklopu koje Lorde, jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, premijerno dolazi na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila 18. i 19. lipnja, a u prodaju se pušta dodatnih 20 ulaznica po danu, objavio je organizator koncerta, agencija LAA.

Oba koncerta u Šibeniku su rasprodana prošlog lipnja u jednom danu (točnije za tri sekunde), u izrazito smanjenom kapacitetu i uz dostupnih svega 1070 ulaznica po danu. Nakon produkcijskih mjerenja i rasporeda pozornice i scenografije u prodaju se pušta dodatnih 20 ulaznica po danu. Prodaja kreće u petak, 3. lipnja, a cijena je 380 kn.

Turneja koja već kruži SAD-om po arenama i amfiteatrima, posebna je zbog pomno biranih lokacija koje Lorde želi posjetiti, a riječ je o najboljim koncertnim pozornicama svijeta. Tako se šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

Majka joj je dalmatinskih korijena

Na oba ekskluzivna koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila Novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, podsjetit će na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma i predstaviti novo studijsko izdanje Solar Power.

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađi izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, punim imenom se zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine Royals, Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

Pročitajte više