Konstrakta: Moj muž sada dosta strada, a djeci nije potrebno moje prisustvo

Screenshot: YouTube

U NEDAVNOM gostovanju u emisiji Šta sam tebi i tko sam sebi na K1 televiziji Ana Đurić Konstrakta govorila je o nekim detaljima iz privatnog života, poput funkcioniranja obitelji, podjele kućanskih poslova i kraja školske godine.

Na pitanje o tome kakva je domaćica, Konstrakta je odgovorila: "Ja sam u fazonu: 'Neka, ja ću.' Što god treba napraviti po kući, ja kažem: 'Neka, ja ću.' I to nije baš pametno. Ispostavilo se da, sad kad me nije bilo dugo po kući prethodnih mjeseci, svi i dalje čekaju da dođem i da kažem: 'Neka, ja ću.' I sin, i kćer, i muž."

Otkrila je i da voli kuhati, ali i "dočekivati, ispraćati, pratiti što je bilo". "Djeca imaju 14 i 12 godina. Oni su već prilično samostalni, nije im potrebno moje prisustvo. Sad više mentalno... U drugoj mjeri im trebam. Nije lako, prilagođavaju se situaciji da me nema često... Postoji volja da se prihvati situacija", rekla je pjevačica.

"Ranije su svi mislili da se suđe pere samo"

"Moj muž sada dosta strada. Pogotovo njemu sad nije lako. Dosta sjedi na Twitteru i gleda što se tamo događa, a svi znamo da je Twitter dosta konfliktna mreža. Jasno je da je Konstrakta jedno, mi smo u kući nešto drugo. Polako se navikavamo na sve. Suđe se pere samo", ispričala je Konstrakta uz smijeh.

Dodala je i da su "ranije svi mislili da se suđe pere samo", da se "kuća čisti sama" i da se "ručak kuha sam". "Međutim, izgleda da nije tako", zaključila je srpska umjetnica priču o kućanskim poslovima.

A dotaknula se i škole: "Kraj škole je buran. Dobro je što više nema online nastave. Čini mi se da je škola nešto bolje organizirana, testovi idu po nekom rasporedu, ne odgovaraju sve odjednom na kraju godine. Nema prevelike histerije, mogla bih tako reći."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.