Kontroverzna manekenka tvrdi: Silovana sam kad sam imala sedam godina

Foto: Guliver Images

MANEKENKA Katie Price tvrdi da je silovana kad joj je bilo samo sedam godina. 

42-godišnjakinja je tijekom gostovanja u podcastu Changes With Annie Mcmanus govorila o tome kako ima problema s povjerenjem prema muškarcima još od malih nogu te je govorila o silovanju koje se, kako kaže, dogodilo u parku kad je bila još dijete. 

"Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca. Tako je to još od malih nogu jer sam bila silovana kad mi je bilo sedam godina. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi, to se dogodilo u parku", rekla je. 

Govorila je i o drugim primjerima muškaraca koji su je iskorištavali. 

"Surađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsjednut mnome. Fotkao me u neprimjerenim izdanjima kad sam imala samo 12 godina, a ja sam mislila da tu nema ništa krivo. Tjerao me da plazim jezik, što je bilo jako seksualizirano", ispričala je Katie. 

Katie nakon brojnih terapija smatra da je na njen život i probleme s muškarcima utjecao i otac koji je nju i majku napustio u njenom ranom djetinjstvu. 

"Ne sjećam se kad je otišao, ali podsvjesni um sve pamti. Na terapijama sam shvatila da često ulazim u veze pa ih prekidam zato što ne želim očinsku figuru jer te oni uvijek iznevjere. Svaki problem u mom životu je došao od muškaraca. Sve ostalo je savršeno", zaključila je. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.