Korisnici iPhonea 11 otkrili trik s kamerom koji će usrećiti frajere

Foto: Twitter

NEDAVNO je izašao iPhone 11 koji ima čak tri kamere, a njegovi korisnici primijetili su neobičnu stvar koja se odmah proširila društvenim mrežama.

Uz pomoć ultraširokokutnog i teleobjektiva koji dolaze na spomenutom uređaju, moguće je fotografirati razne stvari na različite načine pa su mnogi uočili kako pod određenim kutem stvari na fotografijama mogu izgledati veće ili duže.

Tako je na Twitteru osvanula fotka banane koja izgleda znatno duže nego što zapravo je, a mnogi su odmah shvatili o čemu je riječ.

"Tinder će gorjeti zbog ultra široke kamere na iPhoneu", napisao je korisnik duštvene mreže i potom usporedio fotke snimljene normalnom kamerom i ultra širokom kamerom, aludirajući na to kako će mnogi taj trik koristiti kako bi svoj penis prikazali većim u razmjeni eksplicitnih fotografija.

"Šteta što prednja kamera nije takva", našalila se jedna osoba, dok su mnogi ostali u šoku nakon tog otkrića.  "Ne sviđa mi se ovo", "Presmiješno", "Uskoro će je koristiti za Pornhub", "Radi li i na grudima? Pitam za prijateljicu", pisali su ljudi u nastavku.

Inače, novi modeli iPhonea ponajviše su privukli pažnju zahvaljujući kamerama s kojima dolaze. Dok obična 11-ica ima dvije kamere, njene skuplje verzije 11 Pro i 11 Pro Max imaju tri kamere s 4x optičkim zoomom -  širokokutnu, ultraširokokutnu i telefoto kameru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.