Kraj najdugovječnije holivudske veze: Prekinuli Susan Sarandon i Tim Robbins

HOLIVUDSKA glumica Susan Sarandon prekinula je svoju 23 godine dugu vezu s Timom Robbinsom, potvrdio je glumičin glasnogovornik. Par je prekinuo ljetos, a Hollywood je ovih dana tom činjenicom šokiran s obzirom na to da Susan i Tim slove kao jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih ondašnjih parova.

"Susan Sarandon i Tim Robbins prekinuli su ljetos, istina je", objavila je medijima glumičina glasnogovornica i time potvrdila ono što su neki nagađali, ali nikako do sad nisu mogli dokazati. "Daljnjih komentara na ovu temu neće biti", dodala je.

Susan i Tim su se upoznali 1988. godine na setu "Bull Durhama", te su otada zajedno. Tijekom godina dobili su dva sina, danas 20-godišnjeg Jacka i 17-godišnjeg Milesa, ali svoju vezu nikada nisu ozakonili. Trudili su se čuvati je od pritiska showbiznisa kojem su bili izloženi svakodnevno, a Susan je novinarima nekoliko puta ponovila kako se nikada neće uzeti jer ne želi da je njezin partner uzima zdravo za gotovo, ili da ona počne tako razmišljati o njemu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.