Kraljevska obitelj navodno strahuje od ovog poteza Harryja i Meghan

Foto: Getty Images

BRITANSKI novinar i prijatelj princa Harryja Tom Bradby tvrdi da je kraljevska obitelj morala pristati na povlačenje princa Harryja i Meghan Markle iz straha da pred medije ne iznesu detalje iz života na dvoru koji bi za njih mogli biti "jako štetni". 

Otkrio je da ima "neku ideju" o tome što bi moglo procuriti u iskrenom intervjuu i da situacija "ne bi bila lijepa". Bradby je, inače, s Harryjem i Meghan povjerljivo razgovarao tijekom snimanja dokumentarca o njima dok su prošle godine bili na putovanju u Africi. 

"Imam ideju što bi moglo biti objavljeno u intervjuu bez zadrški i ne bi bilo lijepo. Možda bi kraljevska obitelj nekako i zadržala podršku britanske javnosti, ali ovdje je ključno međunarodno stajalište. Ako bi međunarodno dobro mišljenje o njima bilo okaljano, to bi za njih bilo jako štetno", otkrio je za Sunday Times. 

Dodao je kako on nimalo ne sumnja u to da su se Harry i Meghan osjećali "izgurano" nakon što su otkrili svoje planove da se povuku, postanu financijski neovisni i počnu živjeti na relaciji između Velike Britanije i SAD-a. 

Istaknuo je da Harry i Meghan neke članove kraljevske obitelji smatraju "ljubomornima" i "neprijateljski nastrojenima", a sve je, tvrdi, počelo još na njihovom vjenčanju. 

Kraljevska obitelj je porekla navode da su Harry i Meghan natjerani na odlazak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.