Kraljevsko vjenčanje: Ona feštala gola s 20 prijateljica, on sa striptizetom

Foto: Instagram/Gulliver Images/Getty Image

BRITANCE danas očekuje drugo kraljevsko vjenčanje ove godine, no za razliku od onog princa Harryja i Meghan Markle, ovo nije izazvalo nacionalnu histeriju.

Princeza Eugenie udaje se za menadžera Jacka Brooksbanka, a ono po čemu je sestrična prinčeva Harryja i Williama poznata jesu skandali koje je izazvala i modni gafovi.

Njeni roditelji, princ Andrew i Sarah Ferguson, razveli su se nakon šest godina braka, a nedugo nakon njihovog razvoda, svijet su obišle fotografije na kojima joj njen financijski savjetnik John Bryan ljubi nožne prste. Koliki skandal je to izazvalo najbolje opisuju riječi koje je princeza Diana rekla kraljevskom biografu: "Crvenokosa je u nevolji."

Ferguson nije bilo jasno zašto je nastala tolika drama, a posebice nije razumjela zašto se to naziva seks-skandalom. 

Otac princeze Eugenie, princ Andrew optuživan je za seks s maloljetnicama.

Činjenica da su ona i njena dvije godine starija sestra Beatrice odrastale u sjeni skandala svojih roditelja ostavila je trag. Kad je imala 18 godina, Eugenie je zamalo izbačena iz škole u kojoj školarina košta 195 tisuća kuna godišnje.

Kako su pisali britanski mediji, Eugenie je bila jedna od uzvanica na zabavi koja se održavala na školskom dvorištu. U jednom trenu djevojke su se skinule i počele plesati. Isticalo se da na zabavi nije bilo muškaraca te da djevojke nisu bile drogirane, već samo pod utjecajem alkohola. Iako su se razbježale kad je ravnatelj škole sišao u dvorište, brzo se utvrdilo da je jedna od razuzdanih slavljenica bila članica kraljevske obitelji.

Iako se kasnije smirila, i dalje krši pravila kraljevske obitelji kad god može. Za razliku od ostalih članova kraljevske obitelji koji nemaju profile na društvenim mrežama, Eugenie je odlučila javno objavljivati fotografije svoje svakodnevice.

Šuška se da ona i njena sestra Beatrice mrze Kate Middleton i Meghan Markle koje mogu nositi tijare, za razliku od njih.

I dok ona ne izaziva skandale, već samo ide s odmora na odmor, njen zaručnik uhvaćen je sa striptizetom, a fotografije su navodno bile previše seksualne za objavu u medijima. Izvori bliski Buckinghamskoj palači tvrdili su da je sve bila šala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.