Kris Jenner tvrdila na sudu: Black Chyna je prijetila da će ubiti Kylie Jenner

Foto: Instagram

KRIS JENNER jučer je na sudu u Los Angelesu u svom iskazu rekla da je Blac Chyna, bivša djevojka njezinog sina Roba Kardashiana, jednom prijetila da će ubiti Kylie Jenner, prenosi Page Six. 

Majka slavnih Kardashianki rekla je da su je obavijestili o prijetnji prije mnogo godina dok je Kylie još bila u vezi s reperom Tygom. Dodala je da joj je Tyga u više navrata rekao da mu je Chyna navodno pokušala nauditi nožem.

"Naravno da je bilo alarmantno, ali mi smo to zadržali u obitelji. Živjeli su preko puta ulice i Chyna je imala malo dijete. Bili smo zabrinuti zbog situacije s Tygom", rekla je Kris te dodala da incident nisu prijavili policiji.

Chyna je bila u vezi s Tygom od 2011. do 2014., a zatim je on od 2014. do 2017. bio u vezi s Kylie, dok je Chyna od 2016. godine bila s Robom Kardashianom. Chyna s Tygom ima sina Kinga, a s Robom kćer Dream. 

Dan prije nego što je Kris svjedočila, Chyna je rekla da je još uvijek bila u vezi s Tygom kada se Kylie počela viđati s njim. Chynina odvjetnica je pitala Kris je li bila zabrinuta što je Rob započeo vezu s djevojkom koja je navodno prijetila Kylie.

"Nisam imala baš nikakvu reakciju. Bilo je samo puno drame, a na to sam navikla u svojoj obitelji. To se dogodilo jako brzo i nismo znali kako će njihova veza napredovati. Nije da nisam bila zabrinuta. Imali su turbulentan odnos od samog početka, ali ja vjerujem u druge prilike i htjela sam da oni to savladaju", rekla je Kris te napomenula da je željela samo da njen sin bude sretan.

Inače, Chyna tuži Kris, Kim, Khloe i Kylie za 40 milijuna dolara zbog gubitka zarade i više od 60 milijuna dolara za buduću zaradu. Tvrdi da je slavna obitelj upotrijebila svoju moć kako bi narušila njen ugled i spriječila financijske prilike nakon što su se navodno urotile da otkažu drugu sezonu showa Rob & Chyna, što su Kardashianke opovrgnule.

Na pitanje je li razgovarala s direktorom mreže na kojoj se prikazivao show o tome kako nije zadovoljna vezom Roba i Chyne, Kris je rekla da je to moguće jer je u njihovoj vezi bilo puno uspona i padova.

"Ali zaista sam željela da Chyna raste i bude bolja verzija sebe", zaključila je Kris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.